Zwembaden


VWTECHNICS stelt u aantrekkelijke zwembaden voor. Deze zijn uitgevoerd in materialen van zeer hoge kwaliteit, oa: polyesterhars en gelcoat. (uit dezelfde materialen zijn oa drinkwatercontainers, vijvers, yachten, enz... uitgevoerd.De resultaten en mogelijkheden van deze zwembaden zijn zeer spectaculair en kunnen voorzien worden van tal van opties (overkoepeling, verwarmd zwembad, jet-stream, en nog veel meer ).Onze zwembaden onderscheiden zich eveneens door een uitzonderlijke gladheid en estethiek. De polyesterharsbodem is bestand tegen de werking van temperaturen (zowel positieve als negatieve), en UV-stralen. Een aanzienlijk voordeel is de 100 % waterdichtheid, dankzij het feit dat bij de productie van de zwembaden een monoblock wordt gecreëerd. De bodem wordt standaard uitgevoerd in het blauw, tegen bijbetaling kan u een zwembad verkrijgen in om het even welke RAL-kleur . U kan aan onze kant-en-klare zwembaden om het even welke filterinstallaties monteren en verscheidene bijkomende apparatuur van waterattracties. Dit zijn zwembaden voor zowel "de doe het zelver" als voor deze die het liever als totaal-oplossing ziet, waar wij de volledige coördinatie op ons nemen.U kan aan onze kant-en-klare zwembaden om het even welke filterinstallaties monteren en verscheidene bijkomende apparatuur van waterattracties.

Er bestaan twee mogelijkheden van thermische isolatie van de bodem: met isomo of met polyuerethaanschuim. U dient er echter rekening mee te houden dat de kost voor schuim hoger zal zijn dan voor styropianu waarover elke montagefirma beschikt.

Bedenk dat 80 % van het warmteverlies veroorzaakt wordt door de waterspiegel, een onvervangbare oplossing voor dit probleem is de uitrusting van het zwembad met een zonnefolie, die de volgende functies vervult:

- vermindert de damp van de waterspiegel

- vermindert het verbruik van chemische middelen

- neemt de warmte van de zonnestralen op en geeft het door aan het water in het zwembad

- beschermt het zwembad tegen vervuiling (bladeren, takken, insecten,)We willen ook graag vermelden dat onze zwembaden kegelvormig zijn, wat de veiligheid ervan in de winterperiode verzekert. De hoeveelheid vormen en maten garandeert een optimale keuze en staat garant voor een groot gebruikplezier voor vele jaren.Onze producten onderscheiden zich door een ongewone functionaliteit van de vorm, die zowel de oudste als de jongste familieleden toelaat veilig de trappen te gebruiken. Bovendien bezitten onze zwembaden:

- comfortabele zitbanken, waarop men kan uitrusten in het water,

- een veiligheidstrede voor personen die niet zwemmen, waardoor men op elk moment naar een ondiep niveau kan gaan,

- een bovenrand die stabiliteit verleent aan de constructie en bodem van het zwembad